WYJAZD DO INKUBATORA W MINIKOWIE

W związku z planowanym w drugiej połowie 2017roku naborem wniosków na utworzenie inkubatora przetwórstwa lokalnego, LGD Stolem zaprasza osoby zainteresowane do udziału w wyjeździe studyjnym do inkubatora kuchennego w  Minikowie, koło Bydgoszczy. Wyjazd planowany jest na dzień 19 maja br.

Głównym celem wyjazdu jest podniesienie poziomu wiedzy uczestników w zakresie możliwości sprzedaży produktów przetworzonych przez rolników, zasad zakładania i funkcjonowania inkubatorów kuchennych oraz pokazanie dobrej praktyki w zakresie wdrażania innowacyjnego rozwiązania dla producentów lokalnych produktów rolno- spożywczych, jakim jest założenie inkubatora kuchennego na obszarach wiejskich.

Uczestnictwo w wyjeździe studyjnym jest całkowicie bezpłatne. Organizator zapewnia transport oraz obiad. Wyjazd planowany jest z Kościerzyny, około 8:00, powrót około 19:00.

Zgłoszenia prosimy dokonywać do 12 maja br. za pośrednictwem poczty elektronicznej [email protected] podając imię i nazwisko, numer telefonu, adres zamieszkania.